sokki Administrator

Broj postova : 89 Join date : 03.07.2009 Lokacija : Zagreb, Croatia
 | Naslov: Morski Svijet ned srp 12, 2009 12:27 pm | |
| Dok se Beta šetala plažom, poželjela se okupati. Samo iz zabave. Tako je lijepo uskočila i zaplivala. ˝Kako je voda topla˝ prevrnula se na leđa i plutala je na površini vode. ˝Baš me zanima što ima ispod površine˝ odlučila je pogledati. Uzela je duboki dah i zaronila sa otvorenim očima. Oči su joj pekle, ali se privikla. Beta je dosta dugo mogla izdržati pod vodom. Pogledala je uokolo. Sami mulj i blato, ali kad se sve malo razčistilo. Ugledala je prekrasni podmorski svijet. Tisuće malenih zlatnih ribica plivale su u jatima. Školjka, zvijezada, ježinaca, koliko ti srce želi. Morski konjici zapetljivali bi se u tankim, visokim, morskim algama. ˝Predivno je˝ pomisli. | |
|
doby_rott Moderator

Broj postova : 30 Join date : 07.07.2009
 | Naslov: Re: Morski Svijet ned srp 12, 2009 1:24 pm | |
| Magic je setala obalom kada je ugledala neku crnu "mrlju" u vodi "Sta li je to?" pitala se "Svejedno, provjerit cu." zatrcala se i uletjela je u vodu, jos malo je plivala, kada je vidjela Betu. "Beta, to si bila ti znaci. A ja mislila neka crna mrlja, kako sam blesava" smijala se Magic. I pocele su zajedno plivati i roniti "Beta, kako se osjecas nakon onog incidenta sa onim psom??" pitala ju je... | |
|
sokki Administrator

Broj postova : 89 Join date : 03.07.2009 Lokacija : Zagreb, Croatia
 | Naslov: Re: Morski Svijet ned srp 12, 2009 4:46 pm | |
| Beta je primjetila da je netko pokraj nje, te je dignula glavu iz vode. ˝Oh, bok! Nisam te primjetila. Što si rekla?˝ upita Beta naginjući glavu lijevo-desno da iscjedi vodu i ušiju. | |
|
Tina Korisnik

Broj postova : 18 Join date : 14.07.2009
 | Naslov: Re: Morski Svijet uto srp 14, 2009 11:13 am | |
| Tina je šetala pokraj obale i čula je govor. Tina se sakrila u vodu i počela plivati. Vidjela je Betu i Magic. ''Hej, bok, jeste vi to pričale? Mislila sam da su lovci ovdje, pa sam se išla sakriti u vodu.'' Kaže Tina. | |
|
Modesty Korisnik

Broj postova : 18 Join date : 14.07.2009
 | Naslov: Re: Morski Svijet uto srp 14, 2009 11:15 am | |
| Modesty se došuljala do obale i ušla u vodu. | |
|
Sponsored content
 | Naslov: Re: Morski Svijet  | |
| |
|