Dog Paws
Registrirajte se i postanite naš član!
Dog Paws
Registrirajte se i postanite naš član!
Dog Paws
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dog Paws

Dobrodošli na RolePlay Forum Dog Paws!

Početna stranicaPočetna stranica  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  LoginLogin  
Login
Korisničko ime:
Zaporka:
Loginiraj me automatski: 
:: Zaboravih zaporku
studeni 2024
ponutosričetpetsubned
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Poll
Sat

Linkovi
Opasni Problemi Icon_510Opasni Problemi Icon_710Opasni Problemi Icon_610Opasni Problemi Icon_711
Ukupno je: 2 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 2 gostiju.

/

Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 91, dana čet lis 31, 2024 4:34 am.
Pretraľnik

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Opasni Problemi

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
sokki
Administrator
Administrator
sokki

Broj postova : 89

Opasni Problemi Empty
PostajNaslov: Opasni Problemi   Opasni Problemi Emptypet srp 10, 2009 4:13 pm

Dok se Beta vraćala natrag u šumu, čula je topot kopita. Jeleni? Nije znala, ali je odlučila pogledati. Jurila je preko šume vjerujući svojim osjetilima. Jurila je šumskim puteljkom kad ju je iza kamena zaskočio lovački pas zajedno sa njegovim gazdom na konju. ˝O ne u stupici sam˝ zacvilila je Beta naglo mjenjajući smjer.

Lovcu se nije toliko žurilo i zaostajao je za Betom i lovačkim psom. Pas je lovio Betu ne odustajući. Kada ju je pas otjerao među stjenje, više nije mogla kamo. Okretala se oko sebe očajnički tražeći izlaz, ali izlaza nije bilo. Odlučila se suprostaviti psu. ˝Koji je tvoj problem?!˝ pitala je psa iskeseći svoje oštre zube. ˝Moj problem?! Moj problem si ti! Ako te ulovim dobit ću velikodušnu nagradu od svog gazde, a ako ne ništa od toga. Ali ja neću odustati!!!˝ režao je na nju pas.

˝Ti si zbilja očajan! Pobjegni svom gazdi, ostani samnom i sa ostalima u ovoj šumi, budi slobodan˝ pas ju je nije htjeo slušati. Spremao se skočiti na nju. ˝Vjeruj mi, ne želiš to učiniti˝ reče Beta uvjerljivim glasom. ˝O da, želim˝ kaže pas te se baci na Betu. Beta je nsrnula i na njega, također.

Bilo je žestoko. Pas ju je grizao za noge i leđa, dok se ona pokušavala dočepati njegovog vrata. Krvi je špricala na sve strane. Beta je čula jedino otkucaje svoga srca. Boljelo ju je po cijelom tijelu. Postajala je sve ljuća i ljuća te joj je na kraju bilo dosta. Pobjesnila je i počela je gristi sve što joj je palo pod šape. Oči su joj postale svjetlo zelene, a zjenica joj se uopće nije mogla vidjeti. Dlaka joj se nakostriješila, a panđe su joj se povečale. Postala je čudovište, stroj za ubijanje.

˝KRACK!˝ začulo se pucanje kroz šumu. Zastala je. U ustima je držala pseću glavu. Pseće oči su sablasno i bezživotno gledale u nju. Bila je sva u krvi. Spustila je glavu psa i ugledala je što je napravila. Ubila je psa. Kroz granje je čula nečije dozivanje. Dozivanje njegovog gospodara. Beta nije imala snage pomaknuti se. Samo je gledala u pseće mrtvo tijelo. Glas se sve više i više približavao.
[Vrh] Go down
http://dog-paws.roleplaylife.net
doby_rott
Moderator
Moderator
doby_rott

Broj postova : 30

Opasni Problemi Empty
PostajNaslov: Re: Opasni Problemi   Opasni Problemi Emptypet srp 10, 2009 5:11 pm

Iduci do svoje jazbine, Magic je cula neke urlike. "Pitam se sta je to. Svejedno idem provjeriti" trcala je tako kroz sumu, kada je dosla do visokih stijena i vidjela Betu, svu krvavu i ljutu. "Beta!!" povikala je, i potrcala do nje. "Sta se desilo?? Izgledas uzasno" u tom je vidjela i bezivotno tijelo psa "O ne. Sada ce lovci biti jos ljuci na nas" tada je cula i pucnje, i osjetila je da neko dolazi. "Beta, hajde, nemoj samo tu stojati, moramo ici, lovci dolaze" Beta je ocito bila u soku, i jedva je koracala "Beta pozuri!! Nemoj se vuci" ali kao da nije mogla hodati, a lovac je bio sve blize i blize. "moram je nekako odvuci odavde" mislila je Magic.
[Vrh] Go down
sokki
Administrator
Administrator
sokki

Opasni Problemi Empty
PostajNaslov: Re: Opasni Problemi   Opasni Problemi Emptypet srp 10, 2009 5:24 pm

Magic je tako jako gurnula Betu svojim tijelom da se Beta probudila iz šoka. ˝Što . . . Šta . . . Ha . . .˝Beta je ugledala Magic pokraj sebe i odmah je shvatila što se dogodilo. ˝Ideom!˝ viknula je i zajedno su ma šumi. ˝Ovo je bilo za dlaku˝ kaže Beta ˝Hvala ti što si došla po mene˝ zahvali Beta.
[Vrh] Go down
BadGirl
Korisnik
Korisnik
BadGirl

Broj postova : 44

Opasni Problemi Empty
PostajNaslov: Re: Opasni Problemi   Opasni Problemi Emptypet srp 10, 2009 5:27 pm

Blackey je naglo izletjela iz grma,nitko je nije primjetio.Pogotovo ne lovac,koji je imao iznimno slaba osjetila.Prikrala mu se s leđa i ugrizla ga za vrat.Sva sreća,dobro je naciljala i pregrizla mu je grkljan.Pao je na pod,mrtav."Hajde,požurite,ne želite valjda naići na još problema?"
[Vrh] Go down
doby_rott
Moderator
Moderator
doby_rott

Broj postova : 30

Opasni Problemi Empty
PostajNaslov: Re: Opasni Problemi   Opasni Problemi Emptypet srp 10, 2009 5:31 pm

"Evo idem, hvala Blackey, to je bilo blizu" i krenule su
[Vrh] Go down
BadGirl
Korisnik
Korisnik
BadGirl

Opasni Problemi Empty
PostajNaslov: Re: Opasni Problemi   Opasni Problemi Emptypet srp 10, 2009 5:35 pm

"nema problema Magic,nadam se da ste u redu" reče Blackey
[Vrh] Go down
sokki
Administrator
Administrator
sokki

Opasni Problemi Empty
PostajNaslov: Re: Opasni Problemi   Opasni Problemi Emptypet srp 10, 2009 5:47 pm

Dok su tako šetale, Beta je ispričala Blackey i Magic što se dogodilo:
˝Taj ludi pas me napao zbog neke nagrade koju će dobiti ako me ubije. Zatim me počeo napadati i gristi. Onda sam se razbjesnila i sve mi je postalo mutno. Jedino se sjećam kada sam u svojim ustima držala njegovu glavu. Čak sam mu i ponudila da pobjegne u slobodu zajedno s nama, ali me nije htio ni čuti. Kojeg sam izbora imala?˝ izdahnula je.
[Vrh] Go down
BadGirl
Korisnik
Korisnik
BadGirl

Opasni Problemi Empty
PostajNaslov: Re: Opasni Problemi   Opasni Problemi Emptypet srp 10, 2009 7:15 pm

"ni meni se ne sviđa pomisao da ubijam,ali u tvom slučaju,stvarno nisi imala izbora.To je bila samoobrana...ne brini se" tješila ju je Blackey "A,što se tiče toga da se borbe ni ne sjećaš,to ne znam.Mržnja,vjerojatno.I ja ih mrzim,ne mogu vjerovati da su tako slijepo odani svom gospodaru i da bi zbog njega ubili svoj rod.To mi se ni malo ne sviđa"
[Vrh] Go down
sokki
Administrator
Administrator
sokki

Opasni Problemi Empty
PostajNaslov: Re: Opasni Problemi   Opasni Problemi Emptypet srp 10, 2009 8:39 pm

˝Još nemogu izbaciti iz glave onaj pucanj vrata˝ prodrmala je glavu ˝Užasno! To će me pratiti cijeli život. Kako sam zaprljana krvlju. Idem se okupati!˝ pa potrči do jezera.
[Vrh] Go down
Sponsored content

Opasni Problemi Empty
PostajNaslov: Re: Opasni Problemi   Opasni Problemi Empty

[Vrh] Go down

Opasni Problemi
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.